kadotip

Je kunt de postzegels prima inlijsten in een lijstje met een leuke tekst erbij. Zo maak je van de echte Nederlandse Postzegels een kunstwerkje dat een ereplek zal krijgen.

Postzegel Jaargangen

De echte Nederlandse Postzegels van één bepaald jaar. Een origineel cadeau idee voor een jubileum, verjaardag,  als Sinterklaascadeau. Een cadeau voor vader op vaderdag of zomaar voor iemand die geinteresseerd is in de Nederlandse geschiedenis en het leuk vindt om de tijdgeest van een jaar te zien. De postzegels van je geboortejaar zijn een feest om te krijgen en enig om weg te geven. Het jaargang wordt mooi verpakt, vergezeld van een document met uitleg, verzonden.

Een jaargang bestaat uit alle door de Nederlandse Post uitgegeven Nederlandse postzegels. De zegels zijn de echte zegels van uitstekende kwaliteit. Alle zegels met een 'gewoon' catalogusnummer zijn opgenomen. Dus ook Kinderblokken en Postzegelboekjes.
In een jaargang zitten geen speciale uitgiften en variëteiten, zoals bijvoorbeeld roltanding. Ook ‘langlopende’ zegels zitten niet in de jaargangen. Dit zijn frankeerzegels die langdurig zijn verkocht en gebruikt en dus niet in één bepaald jaar zijn onder te brengen.

Vanaf 1924 tot 2023 zijn alle jaren leverbaar. De prijs verschilt per jaar. Kijk hieronder voor het aanbod.

Postfris, ongebruikt, gebruikt

Klik hier voor een uitleg.

Social Media

In de media

Betaalsystemen

betaalsystemen-postzegelhandelaar

Keurmerken

nvph internetwaarborg
Naar het winkelmandje